Primaria

Orasului Bicaz


Miercuri, 08 Iulie 2015

Sunteti aici: Home Cazare Hotel Adora

Hotel Adora Bicaz

Hotel-Adora Bicaz     Asezat in valea raului Bicaz, situat in orasul turistic Bicaz, Hotelul Adora va invita sa va petreceti vacante de neuitat in mirificele imprejurimi din inima Moldovei.

      In timpul sederii va puteti delecta cu drumetii pe muntele Ceahlau, plimbare cu barca pe Lacul Rosu, practicarea de sporturi acvatice pe Lacul Izvorul Muntelui, sau cu un tur al manastirelor si schiturilor din imprejurimi ( in patrimoniul regiunii exista un numar impresionant de biserici, manastiri si schite medievale conservate).

Restaurant Hotel Adora     Va puteti incheia ziua cu o cina la restaurantul Adora, care va invita sa desgustati peste 25 varietati de vinuri, precum si diverse specialitati culinare traditionale si internationale.

     Confortul pe care il asigura prin dotarile sale, cat si tarifele foarte convenabile, fac Hotelul Adora foarte atractiv atat pentru adeptii solitari ai turismului montan cat si pentru familii sau grupuri mai mari de turisti.Hotelul Adora va pune la dispozitie 17 spatii de cazare confortabile si elegante, care va asteapts cu tot ce este necesar pentru a vs oferi un loc cat mai familiar.
Hotel-Adora Bicaz Best     Facilitati cazare: internet wireless, parcare, acces la bucatarie, jacuzzi, plata cu cardul, living, seif la receptie, internet, frigider in camera, balcon, incalzire centrala, baie in camera, TV, catv.
Capacitate: 78 locuri in 39 camere.

Imprimare PDF

Back to top

Copyright © CiclismBicaz 2015

Concept & Idea by ParadisArt & StudioAlfa.